Lansarile Litera la targul de carte Bookfest 2011

Litera va invita in perioada 25-29 mai la standul sau din pavilionul 14, Romexpo cu numeroase premii, titluri noi si evenimente interesante.

In colectia de literatura pentru adolescenti, Litera lanseaza vineri, 27 mai, ora 18:00, prima carte din trilogia Dragoste eterna: Rosu de rubin, autor Kirsten Gier. La lansare va vorbi Măriuca Mihăilescu, prezentatoare TV, alaturi de Paul Ipate, Bogdan Ciudoiu si Ioana Blaj, realizatori Radio 21. Rosu de rubin, o carte publicata in 19 tari, prezinta povestea unei adolescente de saisprezece ani care poate calatori in timp. Situatia se transforma, intamplarile se precipita cand personajul principal se indragosteste intre doua epoci diferite.

Colectia de literatura Premium va fi sarbatorita sambata, 28 mai, prin lansarile cartilor Tony şi Susan, autor Austin Wright, incepand cu ora 12:00 si O zi, autor David Nicholls, incepand cu ora 14:00. Ne vor impartasi ideile despre cartea Tony şi Susan Crina Matei (actrita), Liana Stanciu (prezentatoare TV) si Bedros Horasangian (scriitor). Tony si Susan este un thriller cutremurator ce imbina o poveste despre teama si regret, despre razbunare si imbatranire, despre casatorie si creativitate. Pentru lansarea cartii O zi, ne vor fi alaturi Simona Gherghe (prezentator TV) si Irina Ilie (redactor coordonator Litera). Volumul reprezinta o lectura emotionanta, dezvaluind o relatie prin franturi de viata surprinse in aceeasi zi de 15 iulie. Autorul, David Nicholls, este expert in surprinderea varstei tineretii, a primei iubiri, a suferintei din dragoste si a traseului complicat si haotic al legaturilor romantice.

Duminica, 29 mai, ora 11:00, Litera reinvie universul frumos al copilariei printr-o lansare dubla: Sarah Kay si prietenii ei si Sarah Kay si povestile ei nazdravane. Ne vor impartasi amintirile din copilarie Iuliana Tudor, prezentatoare TV, Simona Calancea, redactor-sef Baby si Raluca Moianu, prezentatoare TV.

Va asteptam!

Despre Editura Litera
Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

www.litera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *