Librarul Dulimex: concurs cu premii de Sarbatori

Cumpara intre 01 – 20 decembrie 2009 carti in valoare de 30 lei din reteaua LIBRARUL – DULIMEX si poti castiga prin tragere la sorti premii zilnice in carti. Tombola Mos Craciun vine la LIBRARUL! se desfasoara in fiecare luna decembrie incepand cu anul 2004. Anul acesta are loc cea de-a 5 a editie.

Te asteptam:
– Calea Dorobantilor nr. 102-110,
– Bd. Regina Elisabeta nr. 63 – vizavi de Liceul Gh. Lazar,
– LIBRARUL DULIMEX din cadrul magazinului Bucur Obor
– statiile de metrou Piata Unirii II Si Piata Romana.

Numarul celor care au participat la tombola a crescut cu 10% – 20% pe an, iar premiile au devenit tot mai consistente, astfel ca in 2008 am oferit zilnic 10 -15 premii (in functie de numarul participantilor), fiecare pachet avand minim 2 carti din domeniile de interes ale clientului, inscrise pe biletul de participare. Incepand cu anul acesta pe langa carti vom oferi si invitatii la teatru, filme si concerte.

SC Dulimex Plus SRL se ocupa cu distributia de carte en-detail in Bucuresti si in tara. Distributia de carte en-detail in Bucuresti se face in cinci librarii amplasate in zone centrale. Mesajul catre client este o carte pentru fiecare iar logo-ul poarta numele LIBRARUL. Misiunea firmei este de a promova cultura scrisa, carte si suport electronic, in general lucrari educative adresate elevilor, studentilor, profesorilor si altor categorii de cititori autodidacti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *