Litera si 121.ro va invita la lansarea cartii Valentine!

Miercuri, 29 iunie, incepand cu ora 19.30, in libraria Carturesti ( Muzeului Taranului Roman, soseaua Kiseleff nr 3), editura Litera si 121.ro va invita la lansarea cartii Valentine, de Adriana Trigiani. La eveniment for fi prezente Simona Gherghe, prezentator tv, Aurora Liiceanu, scriitor, Irina Markovits, consultant stil si imagine si Daniela Fugaru Kammrath, redactor-sef 121.ro.

Cartea dezvaluie povestea firmei de pantofi Angelini, care realizeaza incaltaminte de lux la comanda de peste o suta de ani si care se afla in pragul falimentului. Tanara Valentine Roncalli, nepoata si ucenica maestrei artizan Teodora Angelini, isi dorete cu ardoare sa salveze afacerea, dar pentru asta trebuie sa o modernizeze, sa o aduca in secolul XXI. Viata ei se imparte intre datoria fata de familie, povestea de dragoste cu maestrul bucatar Roman Falconi si provocarea profesionala oferita de sansa de a participa la competitia organizata de un prestigios magazin new-yorkez. Calatorind in Italia sa invete tehnici noi si ss gaseasca materialul cel mai potrivit pentru pantofii cu care isi va dobori adversarii, Valentine isi descopera propriul simt artistic, dar si un secret de familie care ii va schimba viata intr-un mod cu totul neasteptat.

Valentine este o celebrare a dragostei, o desfatare pentru cititorul pasionat de experiente de viata implinite. Scrisa cu sensibilitate, dar si cu umor, cartea Adrianei Trigiani este Placuta ca o ceasca de ceai de musetel ntr-o duminica ploioasa. ( The New York Times Book Review )

http://www.litera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *