Manual de Branding, de Wally Olins

Editura Vellant lanseaza in Romania Manual de branding, cea mai recenta carte a unuia dintre parintii brandingului modern – Wally Olins. Pasionatii de branding vor avea ocazia sa discute alaturi de Aneta Bogdan, Managing Partner la Brandient, despre cum se construieste un brand si cum pot fi aplicate in Romania regulile prezentate de Wally Olins in Manual de branding un ghid adresat atat profesionistilor, cat si incepatorilor intr-ale brandingului. Wally Olins explica in stilul sau direct, oferind exemple din toata lumea ce este brandingul, cum este creat, cum este facut sa functioneze si cum este sustinut. Sunt atinse toate aspectele procesului, de la dezvoltarea ideii specifice, crearea numelui si designul logoului la lansarea si managerierea unui program de branding de succes.

Pas cu pas, Olins ne conduce de-a lungul liniei de asamblare a unor branduri celebre precum Apple in Statele Unite, Mitsubishi in Japonia, Repsol in Spania, Daimler in Germania sau Lloyds in Marea Britanie.

Multi vorbesc despre branding, dar foarte putini stiu cum se face. Wally Olins ne prezinta, din perspectiva unui adevarat cunoscator, regulile de baza pentru succesul in branding in secolul al XXI-lea.

Traducere din limba engleza de Ovidiu Miron.

WALLY OLINS este unul dintre cei mai influenti si experimentati profesionisti in domeniul identitatii corporatiste si al brandingului. Presedinte si co-fondator al firmei Saffron Brand Consultants, Olins este unul dintre marile nume ale istoriei brandingului modern. A oferit consultanta in identitate si branding unor companiilor comerciale de top, precum 3i, Renault, Repsol, BT , Volkswagen, Tata si Lloyd’s Londra, dar si guvernelor Portugaliei, Poloniei sau Marii Britanii.

Joi, 9 aprilie 2009, 19.00h, sub_carturesti
(Libraria Carturesti, Str. Arthur Verona, 13-15)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *