Reduceri elefant.ro pe 17-22 martie

În perioada 17-22 martie, elefant.ro a pregătit cea mai mare campanie de reduceri din această primăvară, cu prețuri cu până la 80% mai mici la peste 55.000 de produse, de la parfumuri la ceasuri și genți, de la cărți la tablete și laptopuri sau produse pentru casă și bucătărie. Doamnele pasionate de cumpărături pot urmări reducerile de Eclipsa Prețurilor pe site-ul Elefant.ro începând cu 17 martie, ora 8.00 dimineața.

Campania se va derula până pe 22 martie inclusiv. Fenomenul este cu atât mai spectaculos cu cât următoarea eclipsă de Soare ce va fi vizibilă parțial de pe continentul european va fi în august 2026.

CEA MAI LUNGA ECLIPSA DE LUNA DIN ULTIMII 7 ANIPrintre produsele vedetă ale campaniei vor fi parfumurile unde pe elefant.ro vor putea fi găsite la reduceri  chiar și de 46% (spre exemplu, parfumul Truth by Calvin Klein). Gențile, unde elefant.ro are cea mai mare ofertă din întreaga piață online din România, adică peste 3.000 de modele, vor avea și ele discounturi de până la 72%. Nu mai puțin de 1.800 de modele de poșete vor putea fi achiziționate de Eclipsa Prețurilor.
Pentru iubitoarele de ceasuri, elefant.ro oferă prețuri mai mici cu de până la 55% la peste 800 de modele. De asemenea, oferta include și reduceri de peste 20% la sute de produse electronice și IT, dar și de 59% la peste 1.300 de produse de home-deco.
Clientele pot vedea în orice moment toate produsele accesând eclipsa.elefant.ro.

Tag-uri recomandate: elefant.ro, elefant, eclipsa, eclipsa preturilor, reduceri de eclipsa, reduceri parfumuri, reduceri carti, reduceri laptopuri, reduceri ceasuri, reduceri genti, genti online, parfumuri online, ceasuri online, home-deco online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *