Editura Publica lanseaza Colectia de antreprenoriat

Noua serie Publica se adreseaza in mod special antreprenorilor si in general tuturor profesionistilor cu initiativa, care au nevoie de modele valoroase si durabile de afaceri. Prima carte a colectiei este lucrarea Lisei Gansky, In retea – De ce sharingul reprezinta viitorul afacerilor. Lisa Gansky este nu doar o antreprenoare de succes, dar si o pioniera a afacerilor pe internet, fiind fondatoarea proiectelor GNN si Ofoto.

Lisa Gansky: “In ultima vreme, in jurul afacerilor centrate pe raportul cumparator/ vanzator/ proprietate a inceput sa prinda contur un nou model: business-ul “in retea”. Noile afaceri se axeaza pe sharing si pun accent pe accesul foarte usor la bunurile de care avem nevoie, reducand semnificativ nevoia de a le detine”.

“Noi sprijinim initiativele de business si incercam sa oferim raspunsuri concrete si beneficii reale la provocarile si oportunitatile de zi cu zi ale clientilor. Ne bucuram ca putem sustine Co-lectia de antreprenoriat, experientele autorilor remarcabili putand constitui o sursa de inspiratie si de incredere pentru cei care sunt la inceputul dezvoltarii propriilor afaceri”, a spus Anca Nuta, Head of Identity & Communication in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

In Co-lectia de antreprenoriat urmeaza sa apara in 2011:

– Delivering Happiness de Toni Hsieh;
– The return to the little kingdom de Michael Moritz;
– The Pixar Touch de David Price;
– Rework de Jason Fried & David Heinemeier Hansson;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *