Meteor Press la tirgul Librex

La editia din acest an, Meteor Press va asteapta cu volume deosebite scrise de autori celebri, dintre care amintim: Anna Politkovskaia, Gerard de Villiers, Joe Navarro, Peter Drucker, Michael Porter, Joe Vitale, John Gray.

In standul Meteor Press se va gasi si o importanta colectie de ISTORIE reprezentata de noutati precum:Jurnal rusesc de Anna Politkovskaia, Prizonier la Guantanamo, de Mollh Abdul Salam Zaeef, Dictatori nemilosi, de Clint Misquitta etc

Jurnal rusesc, Anna Politkovskaia
Anna Politkovskaia constiinta morala pierduta a Rusiei, cum a fost supranumita – si-a sacrificat viata pentru idei si idealuri. Lupta acestei jurnaliste de exceptie cu regimul fostului presedinte Vladimir Putin i-a adus sfarsitul. Pe data de 7 octombrie 2006 (de ziua de nastere a lui Vladimir Putin) Anna Poliktovskaia a fost gasita impuscata in liftul blocului in care locuia. Sunt banuiti patru agenti ai serviciilor secrete rusesti (faimosul FSB), al caror proces treneaza de 4 ani. Nu sunt semnale ca asasinii vor intra in inchisoare. Nu era primul atentat la adresa ei: in septembrie 2004, ziaristei i s-a turnat otrava in ceasca de ceai care i-a fost servita la bordul avionului ce trebuia s-o duca la Rostov.

In perioada Targului International de Carte Librex, cartile Meteor Press au o reducere de 20% , iar multe titluri au preturi promotionale de 5 si 10 Lei

Editura Meteor Press a luat fiinta in 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar.
Cele mai noi proiecte editoriale vizeaza crearea colectiilor de psihologie si de literatura universala contemporana, dorindu-ne ca Meteor Press sa devina o sigla editoriala atractiva si pentru iubitorii de beletristica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *