Mihaela Chilarescu, Constantin Paidos, New Proficiency in English+Key to exercises

La fel ca in matematica, intr-o limba straina acuratetea poate fi obtinuta doar printr-o practica indelungata. Pentru cel ce doreste sa atinga competenta si performanta in acest puzzle, doar familiarizarea cu o varietate de aspecte ale limbii ii poate garanta acest lucru. Nivelul avansat in utilizarea limbii engleze presupune evitarea capcanelor limbii si alegerea variantei corecte, in fiecare dintre cele patru abilitati luate in considerare.

NEW Proficiency in English constituie cu siguranta un ghid in aceasta calatorie dificila, dar provocatoare in labirintul limbii engleze, ajutindu-l pe cel ce invata sa gaseasca cuvintul potrivit intr-un anumit context, in functie de regulile gramaticale sau lexicale. Lucrarea este insotita de un caiet cu solutiile exercitiilor. (Key to Exercises: 115X165 mm, 72 p.)

Din cuprins: Spelling and Pronunciation • Reading Comprehension • The Right Verbal Form • Rephrasing • Multiple Choice • Language Traps • The Fitting Word • Cloze Exercises • Thematic Vocabulary • Word Building

Mihaela Chilarescu este profesoara de limba engleza, gradul I, cu o indelungata experienta la catedra, profesor metodist si mentor din 1973. La Editura Polirom a publicat: All Right. Manual de limba engleza pentru clasa a VII-a (1998), Activity Book. Clasa a VII-a (1998), All Right. Manual de limba engleza pentru clasa a IX-a (2000), Activity Book. Clasa a IX-a (2000), Limba engleza pentru bacalaureat… si nu numai (editia I, 2002; editia a II-a, 2003), Be the Best! Culegere de exercitii de limba engleza (2004), Practical Course of English (2006).

Constantin Paidos este profesor de limba engleza, gradul I, cu o experienta de peste treizeci de ani in invatamintul preuniversitar, profesor metodist din 1971, coordonator de practica pedagogica a studentilor din 1972. La Editura Polirom a publicat: Grammar is Fun (1998), All Right. Manual de limba engleza pentru clasa a VII-a (1998), Activity Book. Clasa a VII-a (1998), All Right. Manual de limba engleza pentru clasa a IX-a (2000), Activity Book. Clasa a IX-a (2000), English Grammar. Theory and Practice (2001), Limba engleza. Prima ta gramatica (2005), Practical Course of  English (2006).

Mihaela Chilarescu, Constantin Paidos, New Proficiency in English+Key to exercises, Limbi straine, Pret: 34.95 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *