Nopti Orientale pentru indragostiti

Pe 14 februarie 2008 ora 18, Tritonic Grup Editorial va invita la un eveniment dedicat indragostitilor: lansarea romanului Nopti Orientale de Zully Mustafa la Ideea Cafe.

Lansarea ii are ca invitati pe Eduard Tone, Redactor-sef FHM si pe Bogdan Hrib, Publisher Tritonic Grup Editorial.

Zully Mustafa va propune acum noua povestiri erotice, fierbinti ca lava unui vulcan, materializate in noua nopti orientale din care nu lipsesc cele mai ascunse fantezii de la sexul in trei la lesbianism.
Linia intre iubire si sex este atit de fina, incit personajul principal, Hazel, se transforma dintr-o femeie care credea in dragoste intr-una care inceteaza sa mai caute marea iubire.
Ce mai ramine dintr-o relatie cind aceasta se consuma? Prin cite dezamagiri, tradari, minciuni si compromisuri trebuie sa treci ca sa intilnesti partenerul dorit?
”Presupun ca si tu visezi. Sa fii parinte. Sa fii liber. Sa ai incredere in prietenul tau. Sa iubesti. Sa imparti. Sa zbori. Sa rizi. Sa ramii undeva. Sau in cineva. Acolo unde trebuie.” spune autoarea, prin vocea personajului ei. Aventuri erotice care incep la malul marii si se sfirsesc, ca o intoarcere la matca, tot la marginea ei.
O constructie in rama, tablouri de o noapte, vibrante prin intrebarile care se ivesc.
Nu pune mina ca frige!

Ideea Cafe – Bb Unirii nr 61, Bucuresti

www.tritonic.ro – Libraria virtuala a Grupului Editorial Tritonic. Reduceri de minimum 20%.
Cititul nu dauneaza sanatatii!

www.tritonic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *