Scanner de carti: BookDrive-A (2xA3)

Noile scannere Atiz BookDrive pentru digitizare carte sunt disponibile acum in Romania si Republica Moldova prin Z Spot Media SRL, specialisti in furnizarea de solutii scanare si digitizare, reprezentand cea mai permisibila solutie pentru digitizarea rapida a cartilor cu preturi pornind de la 7 200.00 EUR. Este solutia simpla si extrem de accesibila pentru biblioteci, muzee, universitati si colegi cu bugete mici. Scannerele de carti Atiz , cunoscute si sub numele de book ripper, sunt echipamente dedicate scanarii cartilor vechi, documentelor legate, diplome, ziare etc. Acestea sunt destinate bibliotecilor, universitatilor, muzee si colegii. Echipamentele sunt utilizate pentru a scana documente, iar impreuna cu soft-ul lor realizati digitizarea completa si OCR-izare astfel procesul catre produsul finit este mult mai usor si mai rapid.
Din gama de scannere de la Atiz unul dintre modele cele mai fiabile scannere de carti, si in acelasi timp si cel mai ieftin este Book Drive A. Datorita camerelor digitale dedicate acesta obtine rezolutii de scannare incepand de la 300dpi pana la 600 dpi. Rezolutia de 600 dpi este necesara atunci cand se scanneaza formule matematice. Acestea se OCR-izeaza cu un soft special care necesita fisiere scanate la 600dpi. Viteza de scannare fiind la modelele standard de 250-350 de pagini pe ora. Adaugand la orice model de scanner dispozitivul “auto-switch” viteza de scanare creste cu aprox 100 de pag/ora. Scannerele nu au nevoie de sisteme de operare speciale, acestea vin cu soft propriu, lumina necesara procesului de scannare este una obisnuita, operatorul nu are nevoie de cursuri de specializare, training-ul facut de catre furnizor este de ajuns pentru a utiliza corect scanner-ul. Un alt avantaj este platanul (standul unde se aseaza documentul pentru scanat) in forma de “V”, astfel reduce la minim atingerea si deschiderea cartii, salveaza timp, si reduce uzura carti, iar fata de scannerele overhead nu creeaza pagini curbate. Software-ul BookDrive Editor impreuna cu software-ul Book Capture sunt destinat procesului de scanare controleaza cele doua camere, conectate la PC, utilizatorii pot modifica o multitudine de setari direct din acest programe.Totodata in soft-ul de utilizare al scanner-ului exista o aplicatie pentru procesarea imaginilor post scanare. Este un program puternic si robust, intuitiv si usor de folosit. Ceea ce obtineti sunt imagini de inalta calitate, intr-un timp scurt. O lista partial a functiilor: interfata accesibila, salvarea setarilor pentru folosirea repetata, numeroase operatiuni de imbunatatire si” curatare”, vizualizare in alb negru, greyscale sau color, formatele disponibile de scanare/salvare sunt Jpeg, Tiff, PDF.

Scannerele de carti Atiz Book Drive A reprezinta alegerea optima pentru universitati, muzee, biblioteci si colegii, atat datorita calitatilor superioare cat si pretului foarte avantajos. Pe langa aceasta, distribuitorul Z Spot Media asigura serviciile de consultanta pre-achizitie, livrare in toata tara, instalare, training, garantie si postgarantie, precum si consumabile. Pentru firmele interesate in solutii complete, firma ofera posibilitatea achizitionarii in rate, leasing sau chiar inchiriere. Scannerele Atiz sunt produse fiabilie si de calitate, care au cunoscut un succes rapid si in strainatate, exportandu-si produsele pe marile piete ale mapamondului.

Z Spot Media (www.zspotmedia.ro) este distribuitorul exclusiv in Romania al producatorului de scannere Atiz. Firma este specializata in echipamente format mare si productie publicitara, oferind clientilor produse si servicii complete pentru printare, plotare, pliere, laminare, copiere, scanare, software. Printre marcile distribuite de firma se numara scannere Colortrac, printere indoor si plottere Canon, HP, scannere carti i2s si Konica Minolta, software Scan2CAD,cutter-plottere Copam si Refine, masini pliat si trimmere Rigoli, laminatoare cu rola Beauty, prese termice Spotline etc. Specialistii firmei va stau la dispozitie pentru orice informatii si detalii suplimentare despre scannerle de carti de la Atiz.

http://www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *