William Golding, Imparatul mustelor

Un grup de copii scapa cu viata din catastrofa prabusirii unui avion si incearca sa supravietuiasca pe o insula pustie din mijlocul Pacificului. Insa ceea ce ar putea fi aventura vietii lor, o noua robinsoniada departe de adulti si de regulile acestora, se transforma intr-un cosmar ucigator de vise: ura ia locul inocentei si crima se instapaneste peste o lume care-si rataceste busola. O parabola de o forta incredibila care ne ofera un raspuns deopotriva crud si realist la intrebarea: este libertatea absoluta calea spre paradis?

Romanul Imparatul mustelor, devenit un clasic al secolului XX, continua sa aiba un ecou rareori intalnit in istoria literaturii.

“Alaturi de romanul De veghe in lanul de secara, Imparatul mustelor e cartea de capatai a tinerilor de pretutindeni.” New York Times Review of Books

“Nu va ascund faptul ca acest audiobook reprezinta o premiera si pentru mine. Am incercat sa citesc acest volum asa cum as fi citit pentru fratele meu in varsta de 8 ani si m-am lasat furat de poveste fara niciun regret. Ceea ce va doresc si dumneavoastra, cei care tineti acum audiobook-ul in mana si va intrebati: Sa-l ascult, sa nu-l ascult?. Daca nu aveti timp sa cititi, ascultati!”
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac s-a nascut la data de 16 februarie 1983 si a studiat la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica. Munca si devotamentul pentru profesia de actor i-au adus actorului o serie de premii si nominalizari: in anul 2005 a primit premiul de interpretare precum si premiul special la Gala Absolventilor, Festivalul de Teatru Clasic Arad 2005 i-a adus premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar, urmat, mai apoi, de premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, obtinut la Festivalul International Hyperion 2005 si 2006. Tanarul actor si-a castigat celebritatea in televiziune datorita emisiunii Mondenii.

traducere de Constantin Popescu
Lectura: Mihai Bendeac

ISBN 13-978-973-1709-79-6
pret in librarii: 75 RON
3 CD-uri cu o durata totala de 3:10:24

www.humanitas.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *