Ziua a 7-a – Andrei Calaras

Editura Albeona prezinta o carte senzationala, incarcata de mister, intrigi si istorie … Ziua a 7 a, cartea de debut a lui Andrei Calaras. Medic de formatie, Andrei Calaras se aventureaza cu romanul Ziua a 7-a in lumea istoriei, dar si a religiei, combinand cu maiestrie suspansul si misterul, dragostea imposibila cu sentimentul datoriei.

Pe langa scriitura solida si sigura a paginilor, se simte spontaneitatea, imaginatia, toate impletite cu seriozitatea si precizia matematica a unui adevarat om de stiinta.
Personajele ce se deruleaza rand pe rand prin fata cititorului apartin, aproape in totalitate, lumii intelectuale, iubitoare de arta asociate, parca, unei atmosfere invaluite in aroma de tutun si stropite cu un coniac valoros.
Am putea incerca sa definim aceasta carte, dar cred ca ar fi mai bine sa va asezati comod intr-un fotoliu si sa va cufundati in lumea creata de Andrei Calaras.
Daca, la un moment dat, o sa va intrebati: Oare chiar asa s-a intmplat?inseamna ca ati fost deja contaminati de boala ce cuprinde toate personajele, o boala speciala, cu un nume ciudat: Iacob.

Autorul a reusit sa va covinga ca, unul dintre cele mai importante lucruri in viata noastra este sa ne punem intrebari si, mai ales, sa nu acceptm un raspuns unic, fara argumente credibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *