Ziua Cărţilor Grupului Editorial Corint

Duminică, 7 septembrie 2008, suntem asteptati în noul magazin Diverta Magheru (Bdul Magheru nr. 9, în locul fostului magazin Eva) la Ziua Cărţilor Grupului Editorial Corint. Nu vor lipsi promoţiile extraordinare pentru cei mari şi surprizele minunate pentru cei mici!

Între orele 10:00 – 12:00, Editura CORINT JUNIOR, reprezentată de doi tineri actori ai Teatrului „Ion Creangă” îi va ajuta pe micii cititori să înţeleagă mai bine tainele magiei din Cartea Micului Vrăjitor. Bagheta Magică. Evenimentul va fi animat de clovni cu baloane colorate şi face-painting. Nu vor lipsi concursurile cu premii şi o mulţime de dulciuri. Vom învăţa împreună lucruri interesante din atlasele Editurilor CORINT JUNIOR şi CORINT. Iar între orele 12:00 – 13:00, vom citi în avanpremieră un fragment din Cartea a cincea din Cronicile Wardstone – Greşala Vraciului de Joseph Delaney, care urmează să apară la CORINT JUNIOR pe 1 octombrie.

Pe tot parcursul zilei, Editura LEDA vă propune o promoţie extraordinară – la două cărţi achiziţionate, primiţi o carte cadou din seria Vampirii Sudului (în limita stocului disponibil şi numai în magazinul Diverta Magheru), care conţine următoarele titluri: Morţi până la apus, Moartea la Dallas, Clubul morţilor şi Moartă pentru toţi. Autoarea cărţilor este binecunoscuta Charlaine Harris. Pentru cititorii români, iubitori sau nu ai acestui gen de literatură, aceste romane vor constitui o surpriză deosebit de plăcută.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *