„Religie interzisa” – un volum care dezvaluie ereziile tainuite ale Occidentului

Editura House of Guides anunta aparitia volumului „Religie interzisa. Erezii tainuite ale Occidentului”.

Editorul cartii, J. Douglas Kenyon, a adunat articole care exploreaza traiectoria nestiuta a religiilor puse la index de biserica crestina – inca dinainte de Cristos, cand s-au pus bazele crestinismului, pana spre vremurile tulburi din epoca Templierilor, a Catarilor si a Masonilor din Lumea Noua. Aceasta cercetare, referitoare la radacinile credintei occidentale, dezvaluie legaturile dintre vechea religie egipteana si crestinism, adevarata identitate a celor Trei Magi, precum si legatura pe care o creeaza Templierii intre crestinismul timpuriu si masoni. Cartea identifica, de asemenea, care este adevarata organizatie clandestina ce se ascunde in spatele secretelor dezvaluite de Codul lui Da Vinci si explica, totodata, cat de multe curente religioase camuflate influenteaza inca lumea moderna.

Religie interzisa constituie o introducere in adevarata istorie a traditiilor monahale considerate eretice, dar care au jucat un rol la fel de important in societate ca si religia oficiala, care a incercat permanent sa le suprime. Nascute din acelasi ferment religios care a dus la aparitia crestinismului, aceste modele spirituale au supravietuit prin „ereziile” Evului Mediu si prin teoriile marilor ganditori renascentisti, si ale succesorilor acestora, cum sunt Isaac Newton si Giordano Bruno. Ajunse in Lumea Noua prin intermediul masonilor, care au inspirat Revolutia Americana, influenta acestor religii interzise se mai regaseste chiar si astazi in imnul american The Star Sprangled Banner (Drapelul presarat cu stele), precum si in cadrul altor simboluri masonice, cum este piramida de pe reversul bancnotei de un dolar.

Din cuprins:

• Crestinismul: Adevarul din spatele valului ortodoxiei
• Pe urmele firului rosu: Templierii si francmasoneria
• Rolul crucial jucat de familia Sinclair
• Puterea si anvergura francmasonilor de rang inalt
• Vizionari si alchimisti
• Spiritul si sufletul

J. Douglas Kenyon este editorul publicatiei Atlantis Rising si al best-seller-ului Forbidden History. Locuieste in Montana.

Cartea poate fi comandata pe www.houseofguides.ro.

Aparuta in 2000, editura House of Guides a adus in atentia cititorilor, in principal, ghiduri turistice si gastronomice, produse unicat prin conceptia grafica si complexitatea informatiilor prezentate. Avand drept reper produsele marilor case de editura din Europa occidentala, House of Guides si-a dezvoltat numarul colectiilor cu titluri de autoeducare, care trateaza teme din domenii precum sanatate, frumusete, wellnes, familie, educatie, design si amenajari interioare. Colectiile reprezentative sunt: „Ghidul Romaniei”, „Gastronomica”, „Starea de bine”, „Familia”, „Casa si gradina”.
Editura House of Guides participa ca si invitat, sponsor sau organizator la evenimente din domeniul turismului, hotelariei, educatiei, sanatatii, frumusetii, ocazii cu care a primit diverse diplome si distinctii.

Tel: 317.91.31
www.houseofguides.ro

One thought on “„Religie interzisa” – un volum care dezvaluie ereziile tainuite ale Occidentului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *