Audiobook nou la Humanitas Multimedia

Te invitam ca, in timp ce asculti acest mini-training, sa ai in minte oamenii cu care lucrezi zilnic si sa raportezi la ei orice discutam aici. In acest fel, te alegi cu mai mult din investitia de timp pe care o faci ascultand, a spus Octavian Pantis, managing director TMI Romania. Ca sa definim acum zona in care ne miscam, noi credem ca leadership inseamna sa obtii rezultate prin altii. Aceasta definitie este construita in jurul a doua cuvinte: rezultate si altii. Rezultate pentru ca despre asta e vorba pana la urma. Un om e pus sa conduca o companie, un departament, o fundatie sau o echipa de baschet pentru a obtine anumite rezultate. Fara nevoia sau dorinta de rezultate, nu prea putem vorbi despre leadership, ci mai degraba despre un fel de hobby.

A doua componenta esentiala a definitiei o constituie cuvantul altii. Fara altii nu exista nici un fel de leadership. A obtine rezultate prin altii este deci definitia simpla la care ne raportam in acest audiobook, pentru ca se pot obtine rezultate prin altii in mai multe feluri, unele mai sanatoase si mai durabile decat altele.

TMI Romania a fost desemnata Compania de Training a Anului, la gala Business-Edu Awards care a avut loc in 29 februarie 2008, pe baza unui studiu realizat in randul a 400 de specialisti de resurse umane din Romania. TMI a fost infiintata in 1975 in Danemarca de catre Claus Møller si este astazi una dintre cele mai mari si mai respectate firme de training si consultanta din lume. Cu birouri in peste 40 de tari, TMI ofera anual training si consultanta pentru 200.000 de oameni de pe tot cuprinsul globului. Pana in prezent peste 4.000.000 de persoane au participat la cursurile TMI. In Romania TMI si-a inceput activitatea in primavara anului 1999, iar de atunci peste 6.000 de oameni beneficiaza anual de conceptele si instrumentele practice ale TMI, prin participarea la cursuri.

“Cred ca participantii la conferinte au vazut atat de multe aglomeratii de powerpoint incat atunci cand vad un speaker cu o abordare relaxata, cu mesaje relevante si spuse deschis si care nu-i ia de sus sunt mai deschisi si relaxati la randul lor. Consecinta e ca retin mai mult si aplica mai mult, iar aceste lucruri sunt esentiale. Cred ca de aceea suntem tot mai solicitati, atat eu cat si colegii mei, sa sustinem speech-uri. Intr-un sens mai larg, noi ne-am straduit intotdeauna sa facem din fiecare curs o experienta memorabila de invatare. Am fost atenti la trainerii nostri, la continutul cursurilor si la asteptarile participantilor. Probabil ca puteam creste intr-un ritm mai rapid de la an la an insa preocuparea principala a fost calitatea foarte buna a cursurilor. Ne bucuram ca aceasta preocupare a fost observata si apreciata de clientii nostri.” Octavian Pantis

www.libhumanitas.ro

Practical leadership
In lectura autorului:
Octavian Pantis
ISBN: 978-973-1709-90-1
pret in librarii: 30 RON
durata: 1:01:53

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *