Cadouri de Ziua Copilului de la Librarul

Cumpara intre 24 mai si 1 iunie 2009 carti pentru copii din reteaua „LIBRARUL” si poti castiga pentru piticul tau: jucarii, carti, dulciuri si invitatii la teatru si circ!

Te asteptam la sediile „LIBRARUL” din:

– Bd. Regina Elisabeta nr. 63 (vizavi de Liceul „Gh. Lazar”);

– Calea Dorobantilor nr. 102-110;

– Calea Victoriei nr. 222 (vizavi de BCR, sector 1);

– Statiile de metrou Piata Unirii II si Piata Romana.

Extragerea PREMIILOR va avea loc luni, 1 iunie, ora 11, la sediul „LIBRARUL” din Bd. Regina Elisabeta nr. 63 (langa Parcul Cismigiu, vizavi de Liceul „Gh. Lazar”).

Dupa TOMBOLA va invitam sa ascultati o frumoasa poveste cu printi si printese citita de actrita Nouria Nouri (vedeta radio ITSY BITSY, editorialist revista Tango). Alaturi de Nouria Nouri va fi prezent si sotul acesteia, cantaretul si compozitorul Daniel Iordachioaie.

Veti fi introdusi in minunata lume a basmelor de minitopmodele Agentiei KAO Fashion (agentie de modelling, dans sportiv, impresariat artistic si events, condusa de Carmen Plesea) care vor face o scurta prezentare de moda cu tinute vestimentare marca „Disney”.

Vor sustine recitaluri copiii: Stefania Chesar (8 ani), Aylin Sanaz Askary (7 ani) si Letitia Dumitrache (9 ani) (Agentia KAO Fashion).

Vom patrunde si in lumea teatrului alaturi de trupa de actori-prichindei condusa de Cristina Stamate, actrita Teatrului de Revista „Constantin Tanase”. Vor fi prezente la eveniment impreuna cu nepotii si copiii numeroase vedete, dar si Gen.(r) Pavel Abraham, Presedintele Fundatiei ACUM (Alianta pentru o Comunitate Unita si Moderna), fundatie socio-umanitara si culturala.

Toti copiii participanti la eveniment vor primi carti, dulciuri si jucarii!

VINO de mana cu mamica sau bunica si vei pleca acasa cu daruri minunate oferite de LIBRARUL si alti prieteni ai copiilor: Heidi Chocolat, Noriel, Editura Girasol, Editura Flamingo, Teatrul Ion Creangã, Circul GLOBUS!

SC Dulimex Plus SRL se ocupă cu distribuţia de carte en-detail în Bucureşti şi în ţară.
Distribuţia de carte en-detail în Bucureşti se face în cinci librării amplasate în zone centrale. Mesajul către client este „o carte pentru fiecare“ iar logo-ul poartă numele LIBRARUL.
Misiunea firmei este de a promova cultura scrisă, carte şi suport electronic, în general lucrări educative adresate elevilor, studenţilor, profesorilor şi altor categorii de cititori autodidacţi.

www.librarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *