Colecţiile Noriel – cele mai frumoase cărţi pentru copii

Editura Noriel Maxim a lansat colecţiile de cărţi pentru copii “My Little Pony” şi “Littlest Pet Shop”. Ambele colecţii conţin cărţi cu poveşti, cărţi de colorat şi cu activităţi.

În lumea celor mai îndrăgite animăluţe există întotdeauna ceva nou de explorat, noi prietenii de legat şi noi animăluţe de îndrăgit!

Colecţiile se adresează cititoarelor cu vârste cuprinse între 4 şi 9 ani şi conţin informaţii despre cei mai drăgălaşi prieteni, animăluţele, precum şi povestiri cu poneii lor preferaţi.

Seria Littlest Pet Shop are ca scop familiarizarea copiilor cu lumea animalelor. ‘Ador jocurile’ este o carte minunată cu jocuri şi activităţi, care pun la încercare logica micilor cititoare şi le îndrumă în lumea scrisului. Volumele ‘Animăluţe foarte talentate’ şi ‘Cei mai buni prieteni’ sunt două povestiri grozave, iar ‘Ghidul animăluţelor’ este o modalitate foarte interesantă de a familiariza copiii cu fiecare prieten în parte şi de a le provoca interesul pentru lectură. Toate lucrurile noi pe care un copil le află pe parcursul procesului de învăţare pot fi notate şi păstrate în volumul ‘Primul meu jurnal’.

Primul titlu din seria My Little Pony a fost lansat cu ocazia sărbătorilor de iarnă: ‘Primul Crăciun al lui Rose Blossom’. În ianuarie 2009 au apărut încă 10 titluri, urmând ca pe parcursul anului, portofoliul să ajungă la 40.

Cărţile sunt tipărite în condiţii grafice de cea mai bună calitate şi sunt disponibile la cele mai competitive preţuri. Căutaţi cărţile Noriel în librării şi la toate chioşcurile de presă din ţară!

Noriel Maxim s-a înfiinţat în 2006 şi publică lunar un număr de 10 reviste pentru copii: Cartoon Network, Jetix, Transformers Animated, Totally Spies, My Little Pony, Bratz, Littlest Pet Shop, Roary, Fifi, Horseland.

Editor: Noriel Maxim (tel: 021 222 76 36)

Distribuitor: Editura Regală (tel. 021 317 90 81)
www.noriel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *