Cronicile Wardstone: Coșmarul Vraciului

Ani de zile, Vraciul a ocrotit Comitatul de stafii şi duhuri, dar mai ales de vrăjitoare. Sunt vrăjitoare care înghit copii, vrăjitoare asasine, vrăjitoare celtice, vrăjitoare moarte şi vrăjitoare atât de frumoase, încât pot să frângă inima unui bărbat. Aceste poveşti îţi vor îngheţa sângele în vine şi te vor înspăimânta până în măduva oaselor. Nu uita să nu le citeşti după miezul nopţii… „Ai fost avertizat, aceste cărţi sunt cu adevărat înfricoşătoare” –  The Times.

În curând la Corint Junior – Coşmarul Vraciului Volumul 7 din Cronicile Wardstone de Joseph Delaney

JOSEPH DELANEY este un fost profesor de engleză care locuieşte în Lancashire, Marea Britanie. Casa lui se află în inima teritoriului duhurilor, iar în satul său sălăşluieşte un duh rău, numit Cel-care-îţi-bate-la-uşă.
Acţiunea din poveştile cu vrăjitoare ale Vraciului se petrece în inima întunecată şi bântuită de coşmaruri a Comitatului (Lancashire). Râpa fictivă a Vrăjitoarei, aflată în apropierea descurajantului Deal Pendle, apare în trei dintre poveşti, pe lângă alte locuri familiare cititorilor seriei: Chipenden (Chipping), Caster (Lancaster), Staumin (Stalmine) şi sumbra Mlaştină Anglezarke.

Nu rata primele 6 volume din seria Cronicile Wardstone de Joseph Delaney:
– Ucenicul Vraciului
– Blestemul Vraciului
– Secretul Vraciului
– Bătălia Vraciului
– Greşeala Vraciului
– Secretul Vraciului

Coşmarul Vraciului – Volumul 7

Traducere de Ioana Avădănei
ISBN: 978-973-128-324-1
Format: 12×16,5 cm, 224 pagini, cartonată cu supracopertă
Preţ: 39,90 lei

– Cărţile din seria Cronicile Wardstone de Joseph Delaney s-au vândut în peste 2.000.000 de exemplare;
– Au fost traduse în peste 26 de limbi;
– Filmul se află în producţie la Warner Bros.;
– Cărţile din seria Cronicile Wardstone de Joseph Delaney s-au vândut în peste 60.000 de exemplare în România.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *