Curtea Veche: campanie in parcuri

Curtea Veche Publishing deruleaza o campanie de marketing prin intermediul careia intentioneaza sa aduca publicul cititor mai aproape de carte, prin actiuni derulate in fiecare weekend, in parcurile Herastrau si Cismigiu. Potrivit reprezentantilor editurii, campania inceputa in parcuri este o campanie de marketing prin care se doreste aducerea publicului cititor cat mai aproape de carte.

“De altfel, la ultimul targ de carte din luna iunie (Bookfest 2009) am si spus ca targul va fi un pariu, sa vedem daca avem de-a face cu o scadere a numarului de cititori sau pur si simplu cartea nu ajunge la acestia din cauza retelei de distributie. A fost o bucurie sa constatam ca publicul nu a abandonat cartea, ca ramane acelasi acelasi interes ca si in anii anteriori, desi criza ne-a facut destul de tematori. Se dovedeste inca o data ca intre noi si public lipseste libraria – nu sunt suficiente librarii asa incat sa ajunga titlurile mai repede la cititori. in acest fel trebuie privita si campania noastra din parcuri. in plus, cititorii au ocazia sa rasfoiasca titlurile pe indelete, in aer liber, departe de spatiile uneori mult prea mici din librarii si ii au la dispozitie pe colegii nostri care le pot face recomandari avizate de lectura”, au declarat reprezentantii editurii

Astfel, in fiecare weekend, in intervalul orar 10.00- 18.00, titlurile din portofoliul Curtea Veche Publishing pot fi gasite in parcurile Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) si Cismigiu (la fanfara), de unde pot fi achizitionate cu reduceri substantiale, de tipul celor oferite in mod normal doar la targurile de carte traditionale.

Editura a pregatit in acest sens pachete speciale cu 30% reducere pentru titlurile autorilor Jamie Oliver, Orhan Pamuk sau Echkart Tolle. in plus, pe langa acestea, toate titlurile editurii vor avea reduceri cuprinse intre 15% – 50%: literatura universala (50%), carti pentru copii (30% – 50%), cartile din colectiile Familia, Carti-Cheie, Profit si Sa fii sanatos (15%-30%). in plus, Curtea Veche le va mai pune cititorilor sai la dispozitie si titluri la pretul de doar 5 lei.

in afara de campania din parcuri, Curtea Veche mai deruleaza, pe site-ul propriu, o promotie intitulata “Cartea de luni”, in cadrul careia ofera un titlu la cel mai mic pret de pe piata. in plus, pe acelasi site, compania le ofera cititorilor si pachete de carti cu reduceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *