Diverta Online te ajuta sa iei Bacu’

Atat bacalaureatul, cat si tezele nationale vin cu pasi repezi si aduc cu ele multe emotii. Diverta Online este alaturi de elevii ce se confrunta cu primele examene importante ale vietii lor.

Bacalaureatul se apropie si emotiile cresc pe zi ce trece. Ai nevoie de carti si culegeri si nu ai timp sa cauti in librarii? Toata documentatia necesara te asteapta doar la un click distanta pe www.dol.ro. Categoria special creata pentru tine, denumita “Examene” aduna toate culegerile si auxiliarele necesare oricarui examen. Ai luat bac-ul cu brio si te pregatesti de admiterea la facultate. Aceeasi categorie te asteapta cu tot ce ai nevoie pentru a deveni student. Nici elevii claselor a VII a si a VIII a ce se pregatesc pentru tezele nationale nu au fost uitati, sectiunea fiindu-le dedicata in aceeasi masura.
Dupa cum v-am obisnuit deja, Diverta Online iti acorda un discount de 10% pentru orice produs achizitionat din aceasta categorie.
Mult succes si putere de concentrare la examene!!

Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul “Cumparaturi de ultima generatie”.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online. Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.

Luni – Vineri: 09:00-17:30
Telefon: 021.408.30.40

http://www.dol.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *