Download gratuit: ebook in limba romana pentru copii

“Amintiri din copilarie”, “Capra cu trei iezi” sau “Harap Alb” sunt doar cateva dintre povestile romanesti care sunt disponibile incepand de astazi si pe iPhone, prin noua aplicatie lansata de GraFX. Ilustratiile sunt oferite de Studioul de diafilme si diapozitive Ion Creanga din Bucuresti.

Promotional, parintii pot downloada gratuit pentru copiii lor “Povestea porcului” la http://itunes.apple.com/us/app/povestea-porcului/id353117418?mt=8.

Colectia cuprinde un total de saizsprezece carti electronice in limba romana care au ca subiect cele mai cunoscute povesti romanesti, descarcabile direct din Apple Store.

“Oriunde s-ar afla, in masina sau acasa, ebook-urile pot fi vizualizate/citite permanent de catre copii in timp ce tu, ca parinte esti la volan sau prin casa. In plus, datorita formatului electronic, cartile sunt mult mai usor de transportat si pastrat. Ai toata colectia pe Iphone, nu mai ai nevoie de o geanta in plus in masina sau de inca un raft in biblioteca.” a declarat Valics Lehel, CEO GraFX.

Alte titluri disponibile in colectie sunt “Fat frumos din lacrima”, “Pupaza din tei”, “Ispravile lui Pacala – Fuga”, “Banutul”, “Dumbrava minunata”, “Praslea cel voinic”, “Povestea unui mar”, “Fata babei si fata mosneagului”, “Casuta din padure”, “Mesterul Manole”, “Fram, ursul polar”, “Stejarul din Borzesti”.

GraFX este o companie cu 12 ani de experienta in dezvoltarea de solutii software pentru internet si e-commerce. Printre realizarile companiei se numara dezvoltarea portalului acasa.ro si Castigarea Premiului de inovatie PHP Classes.

Proiectul de fata face parte dintr-o initiativa de a dezvolta aceasta nisa de piata, cartile electronice pentru copii fiind disponibile si in format PC pe www.ecarti.net.

One thought on “Download gratuit: ebook in limba romana pentru copii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *