Editura Meteor Press la Targul de carte Gaudemus 2010

Editura Meteor Press va asteapta in perioada 18 22 noiembrie 2010 in Pavilionul Central Romexpo, standul numarul 28, la Targul de carte Gaudeamus. Vizitand standul editurii Meteor Press beneficiati de un numar mare de titluri din colectii precum business, dezvoltare personala, psihologie, teste de inteligenta, istorie, turism, gastronomie, mama si copilul, practic, si multe altele.

In plus, achizitionand carti in valoare de minimum 30 lei de la editura Meteor Press participati la tombola Un Revelion de vis. Puteti castiga un Revelion pentru doua persoane la Istanbul, alaturi de numeroase premii oferite de Avon. Ba chiar mai mult, fiecare bon fiscal este castigator, astfel incat fiecare carte achizitionata va aduce un pachet promotional de cafea Jacobs Kronung Intense.

Editura Meteor Press a fost fondata in 1999 si detine un portofoliu editorial de peste 700 de titluri, acestea incadrandu-se in diferite colectii: dictionare de limbi straine si ghiduri de conversatie, business, dezvoltare personala, psihologie, teste de inteligenta si psihometrice, medicina alternativa, mituri fundamentale, tezaur oriental, ghiduri turistice. Editura Meteor Press colaboreaza cu specialisti in domeniile lor de activitate, astfel incat fiecare carte are girul profesionalismului si adevarului stiintific, adaptat valorilor actuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *