Editura Noriel are site nou

Editura Noriel Maxim a lansat site-ul www.norielmaxim.ro. Cei mai iubiti eroi si cele mai indragite personaje sunt doar la un click distanta. In fiecare luna, afli cand apare urmatorul numar al revistei tale preferate si ce carti noi mai poti cumpara. Fa-ti un cont pe site-ul nostru, iar noi te vom tine la curent cu ultimele noutati in materie de publicatii pentru copii.  Daca nu ai gasit publicatia dorita la chioscurile de presa, o poti comanda de pe site-ul nostru.

Am organizat informatia in asa fel incat sa fie usor de gasit. Apasa butonul corespunzator colectiei preferate si vei gasi toate numerele aparute sau toate editiile aflate pe piata!

Suntem foarte incantati sa te anuntam ca avem o noua revista pentru tine: Star Wars – Razboiul clonelor face ravagii in galaxie! Din ce în ce mai multe sisteme cad prada fortei raului si nesfarsitei armate de droizi a contelui Dooku. Universul este amenintat, insa cavalerii Jedi incearca sa reinstaureze pacea. Vrei sa devii si tu un adevarat Jedi? Calea este grea si nu lipsita de pericole, dar maestrul Yoda e gata oricand sa te indrume. Citeste revista, du cu bine la capat misiunile, pe care ti le da si vei fi recompensat. Forta fie cu tine!

Si mai multe noutati:
– am dat startul si noilor serii de carti Ben 10 si Horseland!
– pentru fanii Bakugan, seria de reviste Bakugan cu jucarie cadou continua! Nu pierde numarul urmator, care va aparea pe piata la jumatatea lunii iulie!

Te asteptam online!

O echipă tânără, inventivă şi dinamică. Preţuim şi respectăm foarte mult copiii şi vrem să le dăruim cele mai de calitate, frumoase, distractive şi la modă publicaţii, dar şi cele mai palpitante aventuri cu eroii lor preferaţi. Sperăm să fim pe gustul tuturor, de la preşcolari mici până la preadolescenţi.

Înfiinţată în anul 2006, Noriel Maxim este o companie de brand publishing, avand in portofoliu cele mai multe licenţe pentru copii din România. În 2009, edităm un număr de 12 publicaţii lunare (reviste), completate de un program editorial de peste 60 de titluri de carte pe an.

Raluca Tanasescu – 0732133934
www.norielmaxim.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *