Marketing Management, de Philip Kotler si Kevin Lane Keller

Prima editie europeana a Marketing Management, de Philip Kotler si Kevin Lane Keller este acum este disponibila la libraria online Books Express. Marketing Management este cea mai importanta carte de marketing din lume prin continutul si structura sa, care reflecta in mod elocvent schimbarile in teoria si practica de marketing.
Inspirata din aceasta, noua versiune europeana Marketing Management face referire concreta si directa la provocarile practicienilor din aria noastra geografica. Kotler traseaza solutii la probleme strict europene, toate studiile de caz si exercitiile au fost rescrise pentru a rezona cu situatiile specifice pietelor din acesta regiune.

Tematica europeana este dezbatuta in fiecare dintre capitolele cartii si include exemple din companii de renume, avand la baza mixul de marketing extins, 7P.
Scopul managementului de marketing este in opinia lui Kotler oferirea de valoare perceptibila atat pentru consumatorul final cat si pentru cel B2B.

Evolutiile tehnologice moderne au oferit marketingului o serie de instrumente noi ce au revolutionat cercetarea de piata, dezvoltarea produselor si serviciilor, distributia si comunicarea. In ceea ce priveste tehnologiile digitale, cartea ofera o incursiune in tehnicile creative de marketing, aplicate pe masura ce companiile cauta sa dezvolte si sa promoveze produse, servicii si procese inovatoare.

Sunt incluse de asemenea modele si metode in scopul de a provoca cititorul sa traseze el insusi planuri de marketing. Exercitiile practice si studiile de caz il sustin pe acesta sa poata depasi mai usor bariera dintre teorie si practica.

Cartea poarta semnatura renumitului Philip Kottler si a lui Kevin Keller, unul dintre liderii internationali recunoscuti in domeniul managementului strategic de brand si comunicare integrata de marketing. Keller, supranumit urmasul lui Kotler, activeaza ca profesor la catedra de Marketing a Amos Tuck School of Business Administration, Dartmouth si este consultant de brand pentru companii ca Intel, Levi Strauss, Nike, Procter & Gamble sau Starbucks, autor al Strategic Brand Management, editura Prentice Hall.

Coautori: Mairead Brady (Trinity College, Dublin), Torben Hansen (Copenhagen Business School), Malcolm Goodman, (Durham Business School)

Editura: Pearson Prentice Hall, 9 Aprilie 2009, ISBN 9780273718567

Books Express este un proiect independent, un magazin online romanesc de carti in limba engleza. Pe www.books-express.ro sunt in prezent disponibile peste un milion si jumatate de titluri din cele mai variate domenii, cele mai recente editari cat si opere de referinta. Pentru siguranta si promptitudine iti trimitem cartile direct acasa, la birou sau oriunde in Romania.

Books Express este probabil cea mai mare librarie online din Romania.
Marketing Management >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *