ROBERT PATTINSON. BIOGRAFIA NEOFICIALĂ, de Virginia Blackburn

„Eram necondiţionat şi irevocabil îndrăgostită de el.” – Amurg de Stephenie Meyer

Roman distribuit exclusiv prin reţeaua de magazine DIVERTA

Aceste vorbe devenite celebre ale Bellei Swan despre Edward Cullen s-au adeverit pentru milioanele de fani de pretutindeni în privinţa simpaticului Robert Pattinson. Talentat, frumos de pică şi la fel de apetisant precum personajul pe care-l joacă pe ecran, Robert este acum dorit de toată lumea. Ce poveste se ascunde în spatele ochilor săi mistuitori şi cum a ajuns el imaginea pe care oricine şi-ar afişa-o pe perete?

Misterul de care s-a înconjurat enigmaticul actor e descifrat în această biografie neoficială: de la copilăria sa londoneză, trecând prin rapida-i ascensiune în lumea starurilor, până la postura lui actuală, de „bucăţelul” cel mai ispititor al Hollywoodului – orice detaliu al vieţii lui Robert este disecat şi pus pe tapet.

Virginia Blackburn schiţează un portret frapant al acestei figuri iconice, indiferent dacă-i descrie talentele actoriceşti şi calităţile de muzician sau ne desfată cu întâmplări anecdotice mai puţin cunoscute legate de el. Biografa îi cercetează inspiraţia şi ambiţiile şi scoate la iveală secrete de culise din filmările seriei Harry Potter, ca şi bârfe de ultimă oră din lumea filmelor Amurg.

Robert Pattinson este cea dintâi biografie consistentă a acestei noi senzaţii a ecranului. Iată, în sfârşit, povestea cuceritoare a lui Rob, pentru fanii lui de pretutindeni… s-o citească şi să se bucure de ea.

Traducere din limba engleză şi note de ADRIAN DELIU

ISBN: 978-973-102-285-7

Format: 15 x 23 cm, ediţie cartonată cu supracopertă, 272 pagini +16 pagini foto color

VIRGINIA BLACKBURN este o bine-cunoscută ziaristă şi scriitoare londoneză. A publicat mai multe biografii ale unor celebrităţi precum David şi Victoria Beckham, Kylie Minogue, Robbie Williams şi Ant & Dec. Robert Pattinson este cea dintâi biografie consistentă a noii senzaţii a ecranului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *