Sid Jacobson lanseaza doua titluri la Editura Excalibur

Editura Excalibur lanseaza joi, 2 octombrie ora 19:00, cartile Stari Solutie si Procesul POWER, in prezenta autorului Sid Jacobson.
Evenimentul va avea loc la Sala de Conferinte Stirbei din Calea Stirbei Voda nr 104 – 106.

Lansarea cartilor va fi urmata de sesiune de autografe!
Despre carti
Stari Solutie

Aceasta carte a fost creata ca un curs de dezvoltare personala folosind principiile NLP pentru a-I ajuta pe cei care au nevoie sa resolve problemele care ii opresc sa-si indeplineasca scopurile. Partea I va ajuta sa intelegeti spatiul prolemei: cu alte cuvinte, ce face o problema sa devina o problema. Gasiti o sumedenie de intreba ri care sa va ajute sa va clarificati pozitia, intentiile si gandirea despre situatia in care va aflati. Partea a II-a ofera un ghid de dezvoltare a unei “Stari de solutie” pentru a crea solutii functionale, eficace si ecologice. Cartea este destinata in principal oamenilor de afaceri si consultantilor care ii ajuta pe alttii cu solutii creative pentru eficacitate si eficienta. Nu necesita pregatire NLP.
Procesul POWER
O carte creata pentru a te ajuta sa depasesti blocajele si alte probleme comune pe care le poti intampina atunci cand incerci sa-ti transformi ideile in cuvinte pe hartie. Incude tehnici NLP folosite pentru a-ti controla starile mentase si sa gandesti astfel incat poti planifica, organiza, executa, edita si revizui orice proiect scris. Inclusiv corespondenta business sau profesionala de la comunicari si scrisori la scriitura publicitara, rapoarte. Mai exista o sectiune dedicata scriiturii pentru scoala si o alta despre scriitura de fictiune si poezie. Iarasi, nu este nevoie de experienta NLP pentru a folosi aceasta carte.

Cartea nu include reguli gramaticale, de sintaxa si topica, ortografie sau alte chestiuni legate de structura limbii. Aceasta carte este destinata exclusiv procesului ce comunicare si procedurilor pentru a pune gandurile pe hartie rapid si eficient.

Pentru cei care nu il cunosc pe Sid aveti detalii aici www.sidjacobson.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *