Speranta Anton, Ghid terapeutic naturist. Retete de post

„Medicamentele naturii” ofera bolnavilor posibilitatea unei vindecari ce elimina riscurile efectelor secundare ale medicamentelor de sinteza. Principiile active din plante, legume, cereale, fructe dezintoxica organismul, purifica singele si intaresc astfel sistemul imunitar, revitalizind intregul organism.

Un adevarat ghid al sanatatii, cartea prezinta virtutile naturopatiei, urmarind in amanunt efectele benefice pentru organism ale unor plante, legume, cereale si fructe ce se gasesc si la noi in tara. In acelasi timp, in structura cartii sint cuprinse peste 500 de retete culinare care pun in valoare calitatile alimentelor naturale.

Din cuprins: Compendiu de cereale, condimente, fructe, legume, produse apicole si peste • Afectiuni si tratamente • Retete pentru oameni bolnavi • Retete pentru oameni sanatosi • Combinarea alimentelor pentru o buna digestie

Speranta Anton este autoarea mai multor articole si carti avind ca tema vindecarea prin metode naturiste. Volumul Incursiune in medicina naturista, aparut la Editura Polirom, a ajuns la a douasprezecea editie revazuta si adaugita.

Speranta Anton, Ghid terapeutic naturist. Retete de post. Editia a IV-a revazuta si adaugita, Hexagon. Sanatate. Dietetica, Pret: 38.95 lei

2 thoughts on “Speranta Anton, Ghid terapeutic naturist. Retete de post”

  1. buna ziua,ma numesc petruta,am 41 ani,sunt mama a doi copii -7 respectiv 14 ani- si de vreo doi ani de cand am aflat ca am probleme de sanatate,-7 noduli mamari,fibrom,dese infectii genitale…-nu reusesc sa gasesc un remediu natural eficient;am nevoie de cineva avizat pt ca de capul meu…nimic nu se leaga…sa nu credeti ca nu am incercat dar nu apar rezultate;poate nu am rabdare,nu stiu…sist meu imunitar este in alerta.Va rog daca ma puteti pune in legatura cu dna Speranta Anton,as afla de unde si cu ce sa incep.Am nevoie de o dieta personalizata…am citit despre dansa ca a trecut prin multe experiente,m’am minunat prin cate probleme de sanatate a trecut;a reusit,sigur ma poate ajuta si pe mine.In speranta ca ma veti ajuta,va multumesc si va doresc post usor,cu pace si lumina in suflet.Petruta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *