Traversarea abisului: marketingul industriei high tech

Traversarea abisuluiTraversarea abisului este cel mai bine vandut ghid ce ofera un plan nou de joc in marketingul industriilor high-tech. Traversarea abisului a devenit o carte sfanta cu privire la promovarea produselor de ultima tehnologie pe piete din ce in ce mai mari. Aceasta editie ofera noi perspective asupra marketingului tehnologiilor inalte, cu un accent special asupra internetului. Este o lectura obligatorie pentru oricine este interesat de cea mai palpitanta piata din lume.

Pentru companiile cele mai ingenioase, aceasta carte ofera o reteta de succes, pentru celelalte constituie un manual de supravietuire, iar pentru toata lumea este o lectura foarte interesanta.
William Davidow, partener general, Mohr Davidow Ventures

Inainte de a pasi pe terenul de joc al tehnologiilor inalte, puneti mana pe Traversarea Abisului – in aceasta arena cu ritm alert si puternic disputata, aceasta carte va inclina cu siguranta balanta sanselor de succes in favoarea voastra.
William B. Lawson Sr., presedinte si director general, Lawson Software

Traversarea Abisului nu mai este doar numele unei carti foarte bune – a devenit un proces foarte eficient de marketing. In capitalul de risc, gestiunea abisului este un instrument foarte larg utilizat in salile de consiliu ale companiilor de tehnologie in dezvoltare.
Joe Schoendorf, partener executiv, Accel Partners

Traversarea abisului a contribuit la arta si stiinta tehnologiilor inalte mai mult decat oricare alta carte din ultimii zece ani. Daca nu reprezentati una dintre miile de afaceri sau universitati care au incorporat perspectiva abisului in operatiile lor, atunci ar trebui sa fiti preocupati de viitorul vostru.
Tom Kendra, vice-presedinte, Worldwide Data Management Sales, IBM Software Group.

Geofrey A. Moore este director partener al TGC Advisors din San Mateo, California, si partener investitor la Mohr Davidow Ventures din Menlo Park, California. Consultant de business recunoscut, Geoffrey A. Moore isi imparte timpul intre consultanta pe probleme de strategie si provocari transformationale pentru directori executivi si dezvoltarea modelelor mentale pentru expertiza practica.

Pentru mai multe informatii despre Proba de caracter si Traversarea abisului va invitam sa vizitati www.publica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *