„Citeste mai mult” si in luna aprilie, cu carti – cadou de la Vodafone si Humanitas

Vodafone Romania si Grupul Humanitas au placerea sa anunte prelungirea campaniei „Citeste mai mult”, dedicata iubitorilor de literatura, cu inca o luna, pana la 30 aprilie 2009. Astfel, toti clientii Vodafone Romania care cumpara o carte din librariile Humanitas in aceasta luna, vor primi inca o carte cadou.

Campania lunii aprilie aduce doua titluri noi, in seria celor zece carti ale programului editate de Humanitas si Humanitas Fiction: Teoria relativitatii pe intelesul tuturor – Albert Einstein si Caligraful lui Voltaire – Pablo De Santis.

Acestea se adauga celor opt carti pastrate in program: Flux- Psihologia fericirii – Mihaly Csikszentmihalyi, Cele patru fugi ale lui Manuel – Jesus Diaz, Povesti corecte politic de adormit copiii – James Finn Garner, Maestrul de go – Yasunari Kawabata, Bazar bizar – Radu Paraschivescu, Mantia de stele – Milorad Pavic, Copilul-umbra – P.F. Thomese, Straini – Taichi Yamada.

Lansata in luna decembrie a anului trecut, campania s-a bucurat de succes in randul clientilor Vodafone si Humanitas atat online, pe www.citestemaimult.ro, cat si in librarii. Astfel, in paisprezece saptamani au fost oferite cadou 4.700 de carti, cu 30% mai multe fata de estimarea initiala.

Programul va continua in cele 14 librarii Humanitas din tara*, adresandu-se tuturor clientilor Vodafone, atat abonatilor, cat si utilizatorilor Cartelei Vodafone. Clientii Vodafone Romania care cumpara carti editate de Humanitas si Humanitas Fiction vor primi cadou inca o carte, la alegere, dintre zece titluri puse la dispozitie de cele doua edituri.

Pentru a beneficia de cartile-cadou ale campaniei, clientii Vodafone trebuie sa cumpere unul sau mai multe volume din librariile Humanitas si sa trimita un SMS gratuit la numarul 2665 (BOOK). Acestia vor primi un cod, tot prin SMS, pe care il vor comunica librarului, iar apoi vor putea sa isi aleaga cartea dorita, dintre cele 10 titluri mentionate.

Concursul de recenzii online, lansat in luna ianuarie pe www.citestemaimult.ro, a desemnat 6 castigatori, premiati pentru recenziile cartilor „Bazar Bizar”, „Copilul-umbra”, „Mantia de stele”, „Maestrul de Go” si „Portocala mecanica”.

Competitia va continua pana la finalul lunii aprilie. Vodafone Romania si Grupul Humanitas ofera ca premiu cele 10 carti ale programului, alaturi de un ceas de designer, inscriptionat Vodafone. Inscrierea la concurs se face prin trimiterea unei scurte analize critice pentru una dintre cartile mentionate, prin intermediul formularului de participare de la rubrica „Concurs”, iar castigatorul va fi desemnat in urma analizarii materialelor primite.

Regulamentul concursului, precum si informatii despre campanie, detalii despre cartile oferite in program si lista librariilor Humanitas pot fi gasite pe www.citestemaimult.ro.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti, la 31 decembrie 2008.  Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 de milioane de clienti in intreaga lume.

Fondata in 1990, Editura Humanitas a devenit in decurs de optsprezece ani Grupul Humanitas, un holding cultural care reuneste firme independente juridic, insa avand evidente legaturi intre ele – Editura Humanitas, Editura Humanitas Fiction, Editura Humanitas Multimedia si Societatea de difuzare Librariile Humanitas. Cei 19 ani de activitate pe piata cartii inseamna peste 11 milioane de exemplare vandute, circa 2.000 de titluri publicate, 45 de serii si colectii, autori consacrati, numeroase premii de excelenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *